auroracarpetsDet kom ett mail till föreningen som kan intressera den som skulle vilja ha en matta med till exempel skölden som motiv.

Företaget heter Aurora Carpets och har en hemsida med mer information för den som vill veta mer.

/Carl-Henrik

Om du inte redan har fått inbjudan till Släktmötet 2011 per post kan du ladda hem den här på hemsidan.

Det är två filer, dels inbjudan och dels en anmälningsblankett att fylla i skicka in. För att göra det enkelt kan du även skicka ett mail direkt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och skriva de uppgifter som finns i blanketten.

Jag vill även passa på att påminna om årsavgiften till föreningen.

Carl-Henrik von Hofsten

 

alunbruket_hallekis Kinnekulle Hembygdsförening är på jakt efter den här tavlan. Tavlan föreställer Hönsäters Alunbruk. På den här sidan finns bilden i större format och med lite information om Alunbruket. De vill gärna hitta originalet för att kunna ta en bättre bild för att ha på deras hemsida.

Vet du något om denna bild får du gärna höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

/Carl-Henrik von Hofsten

Nu är det dags för släktmöte igen. Det har gått tre år sedan vi träffades senast på Riddarhuset. I år kommer vi träffas på Etnografiska museet i Stockholm.

Mötet kommer att hållas under eftermiddagen lördagen den 24 september. Efter mötet blir det en guidad visning av museet och därefter avslutande middag i museets restaurang Matmekka.

Vi kommer inom kort att skicka ut en inbjudan per post till alla medlemmar men gör gärna en preliminär anmälan redan nu per mail direkt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

med vänliga hälsningar

Carl-Henrik von Hofsten

facebookSedan en tid finns släkten på facebook. Följ den här länken eller om du är inloggad på facebook så sök bara efter von hofsten. Vi ses på Facebook

/Carl-Henrik

Additional information